Acat Nederland
Image default
Auto’s en Motoren

Haal je theorie examen bij het CBR met hulp van Gelijk Geslaagd

Ben jij bezig je rijbewijs te halen? Moet je je theorie examen nog maken maar vind je het maar een hoop gedoe en tijdrovend om de theorie uit langdradige en saaie boeken te leren? Hier hebben wij, Gelijk Geslaagd, de perfecte oplossing op gevonden! De auto theoriecursus. Deze cursus volgen kost je maar 1 dagje van je tijd, je hoeft niet uit saaie boeken te leren en je kans van slagen is onwijs groot.

Woon jij in Den Haag? Dan kan je je inschrijven voor de theoriecursus Den Haag. Woon je in Nijmegen? Schrijf je dan in voor de cursus in Nijmegen. Je kan onze theoriecursus door heel Nederland volgen. We bieden deze namelijk op veel plaatsen aan, omdat we het wel zo eerlijk vinden dat iedereen een goede kans kan krijgen om snel te slagen. En wanneer je onze cursus volgt lukt dat!

Theorieles in de ochtend, examen maken in de middag

In de ochtend theorieles, in de middag naar het CBR om je examen te maken. Dat is toch super! Het is niet alleen veel sneller dan wanneer je zelf moet blokken uit saaie boeken, het werkt ook nog eens veel beter. Saaie stof is namelijk vaak lastig in je hoofd te krijgen. Als je het leren van de stof ook nog eens verdeeld over meerdere dagen, ben je vaak alweer een deel van de lesstof vergeten.

Doordat je bij ons in de ochtend leert voor het examen en in de middag meteen het examen gaat maken, zit de lesstof nog mega vers in je hoofd. Daarbij krijg je van ons klassikaal les. De docent die voor de klas staat laat je verschillende praktijkvoorbeelden zien waar je echt veel van leert. Er wordt geoefend met echte examens en je krijgt meerdere trucjes en tips om de lesstof goed te onthouden.  

Na de lunch ben jij dan ook helemaal klaar om je examen te gaan maken. En te slagen!

Ook je scooter theorie examen halen met hulp van Gelijk Geslaagd

Ben je nog niet oud genoeg om te mogen autorijden maar wil je graag op een scooter kunnen rondtoeren? Ook dan moet je eerst het theorie examen bij het CBR halen.

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken bij het aanleren van de scootertheorie? Schrijf je dan snel in voor onze scooter theorie cursus! Want die hebben we ook. En voor je het weet rijd je lekker rond op je nieuwe scooter!

https://www.gelijkgeslaagd.com/