Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

Gepersonaliseerde naamborden te koop bij Naambordkopen.nl

Een gepersonaliseerd naambord kopen dat helemaal past bij uw woning en interieurstijl. Voor een redelijke prijs. Snelle levering van de naamplaat. Eerlijke service en heldere support zowel telefonisch als per mail. Dit is precies waar u op kunt rekenen als u zaken doet met Naambordkopen.nl.

Naambordkopen.nl is een leuke site met een overzichtelijke indeling. Die gaat van emaille huisnummers tot glazen naamplaten. Liever een kunststof, perspex of houten naambord? Ze staan erbij! Iedere categorie wordt uitgebreid beschreven. Bij elk model bord staat het volgende vermeld:

– de afmetingen;
– de prijs;
– een duidelijke foto.

Heeft u het bordje gevonden waar u naar op zoek bent? We helpen u bij het bestelproces. Klik allereerst op het groene blokje met ‘bestellen’. U ziet een invulformulier verschijnen. Daarop kunt u de tekst aangeven per regel. Dus bijvoorbeeld bovenaan het huisnummer en eronder de naam. Of juist andersom natuurlijk. U mag vervolgens kiezen uit een aantal lettertypes, tekstkleuren en bordkleuren. Ook geeft u aan welke uitlijning u prefereert. Tot slot is er ruimte om aanvullende opmerkingen te plaatsen. Heeft u alles ingevuld? Klik nu nogmaals op ‘bestellen’ helemaal onderaan. Nu krijgt u een overzicht te zien met bovenaan het bestelnummer. Rechts vindt u de prijs en ook wat eventuele extra’s kosten. Controleer alle details goed. Als er iets niet klopt gaat u een stap terug. Dit doet u door links bovenaan in de browser op het pijltje met de punt naar links te klikken. Als alles klopt kunt u de bestelling definitief maken door te betalen. Een andere optie is dat u nog even verder winkelt om een mooi uithangbord voor uw bedrijf te vinden bijvoorbeeld.

Goed opvallen met een groot bedrijfs-uithangbord

Laten we eens een kijkje nemen bij de collectie bedrijfs-uithangborden van Naambordkopen.nl. Het zijn ambachtelijke borden met een nostalgische uitstraling. Ze zijn gemaakt van verzinkt ijzer en afgewerkt met een beschermende poedercoating laag. De borden zijn groot; er is zelfs ruimte voor een logo. Stuurt u dit als vector (EPS-bestand) mee. Standaard heeft een uithangbord de kleur zwart of boerengroen. Heeft u een andere kleur in gedachten, geeft u dan de RAL kleur op bij opmerkingen. Hetzelfde geldt voor de kleur van de tekst.

Veel plezier met uw gloednieuwe bedrijfsnaambord!

 

https://naambordkopen.nl/