Acat Nederland
Image default
Winkelen

Ga naar Tandarstwereld.nl voor al uw mondverzorgings producten

Als u uw gebit zeer sterk en gezond wilt houden kiest u voor de beste producten om uw mond te verzorgen. Op de website van Tandartswereld vindt u de beste kwaliteit zoals de bij tandarts. Er zijn veel producten waarmee u de hygiëne van uw mond mee kunt optimaliseren. Denk aan een elektrische tandenborstel met speciale opzetborstels voor de diepste reiniging van uw gebit. Onze winkel heeft een veelzijdig aanbod voor tandartsen en particulieren die alles uit hun gebit willen halen met de beste merken aan mond verzorging.

Schone tanden en de meest innovatieve producten

Maak uw gebit schoon met bijvoorbeeld een van onze goede Oral B tandenborstels. Een elektrische borstel maakt uw mond schoner dan een handtandenborstel. Met de juiste tandpasta die tandsteen en tandplak verwijdert, houdt u het gebit goed bij. Dit betekend dat u minder snel een bezoekje hoeft te brengen aan de tandarts. De Oral B Pro 2 is zelfs de meest bekende en gewilde tandenborstel vanwege de krachtige reiniging zoals de mondhygiënist doet. Op een volle accu poetst u ruim twee weken lang. U poetst nooit meer te hard omdat de poetsdruksensor waarschuwt.

De rotatie snelheid wordt dan automatisch lager gezet door middel van een seintje. Elk stukje tand en tandvlees poets u 30 seconden. Als u moet wisselen wordt er een seintje afgegeven dat u naar het volgende deel van uw gebit moet gaan. Met de Daily clean stand wordt er grondig tandplak verwijderd en wordt er ook tussen de tanden gepoetst. De sensitieve stand kunt u gebruiken als u gevoelige tanden heeft. De borstel heeft een kwadranttimer. Met 4 keer 30 seconden pakt de borstel het hele gebit mee, en weet u exact wanneer u klaar bent. Zo poetst u nooit te lang of te kort.

Opzetborstels van Oral B

Onze shop heeft heel veel keus in opzetborstels. Kies een passend soort voor uw gebit qua hardheid en rotatiesnelheden. iO opzetborstels zijn voor mensen met een gevoelig gebit en zijn geschikt voor verschillende Oral B tandenborstels. Speciaal worden gevoelige zones meegenomen zoals alle hoekjes van het tandvlees. iO borstels vibreren en roteren. U rekent sneller af met tandplak door de gekruiste haren van de borstel. Tevens pakken ze ook ruimtes tussen de tanden waar u met gewone tandenborstels niet bij kunt. Het meeste vuil blijft tussen de tanden handen. Maak uw gebit dus tot in detail schoon. Deze smart borstels kunnen gesynchroniseerd worden met de app van Oral B om uw gebitsreiniging bij te houden.

Opzetborstels voor witte tanden

Voor Oral B elektrische tandreinigers zijn er ook speciale borstels die u witte tanden geven in ons aanbod. De borstelhaartjes bevatten een soort polijst cup. De borstels kunnen dus nauwkeurig tandverkleuringen verwijderen en automatisch polijsten. Ze zijn geschikt voor roterende tandenborstels en universeel. Doordat er zowel langere als kortere borstelharen zijn, komen de borsteltjes op elk plekje van het gebit. U kunt in onze tandarts shop “tandartswereld.nl direct al beginnen met grondig poetsen door de beste tandenborstels en toebehoren te bestellen.

https://www.tandartswereld.nl/