Acat Nederland
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen uit Breda: voor al uw tuin- en bestrating klussen

Van een terras tot een tuinpad, van een vijver tot een oprit en nog veel meer. Voor bestrating bij Breda, wat u dan ook wilt laten aanleggen, bent u welkom bij Egalisee Bestratingen. Dit kleine, gezellige en zeer bekwame hoveniersbedrijf is gevestigd aan de Bagvensestraat 77 in Breda. Het werkgebied van Egalisee Bestratingen betreft Breda en omgeving. Zo is dit hoveniersbedrijf ook dikwijls te vinden in Etten-Leur, Prinsenbeek, Ulvenhout, Zundert, Zevenbergen, Oosterhout, Chaam en Rijsbergen.  

Maar niet alleen voor een nieuw tuinpad of terras komt Egalisee bestratingen naar u toe. Ook voor een gazon aanleggen bij Breda, schuttingen plaatsen, een overkapping bouwen, de beplating snoeien, bomen kappen, een nieuw tuinplan maken en alle andere tuinwerkzaamheden in en rondom uw tuin kunt u bij Egalisee terecht.

De beste service, leuke prijzen en goede garantie

De goede samenwerking met partners, zoals leveranciers van siertegels, maakt dat Egalisee Bestratingen u altijd een scherpe prijs aan kan bieden. Daarnaast is de service uitstekend te noemen en ontvangt u garantie over de uitgevoerde werkzaamheden. Bent u ergens niet helemaal tevreden over? Egalisee komt zo snel mogelijk langs om de situatie te bekijken en het probleem op te lossen.

Wilt u eerdere gerealiseerde projecten van Egalisee bekijken? Wanneer u de website van Egalisee Bestratingen bezoekt kunt u onder het kopje ‘projecten’ verschillende projecten bekijken. Kijk ook eens onder het kopje ‘portfolio’, hier kunt u zien waar u Egalisee Bestratingen allemaal precies voor in kunt schakelen.

Hoveniersbedrijf Egalisee Bestratingen heeft twee eigenaren, Bas Beekers en Anton Baremans. Voorheen werkten deze twee mannen als collega’s binnen een ander bedrijf, nu zijn ze dus compagnons van elkaar geworden. De jarenlange samenwerking in het vorige bedrijf en de goede klik die ze samen hebben heeft er voor gezorgd dat Egalisee Bestratingen binnen een paar jaar is uitgegroeid tot een begrip in Breda en omstreken. Ook aan uitstekende kennis ontbreekt het niet.  

Er wordt door Egalisee altijd gewerkt met eigen materieel. Alle benodigdheden voor de diverse klussen zijn in huis, het zelf huren van materieel is dus absoluut niet nodig.

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/