Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

Eersteklas ledlampen voor bedrijven en particulieren

Via Ledonline.nl kunnen bedrijven en particulieren onder meer de volgende LED opbouwarmaturen bestellen:

– Milano I wit;

– Milano II wit;

– Molto Bello zwart;

– Molto Bello wit;

– Toro Piazza zwart;

– Toro Piazza wit;

– Toro Giro zwart;

– Toro Giro wit.

De collectie led opbouwspots van Ledonline.nl bestaat uit: Toscana zwart, Toscana wit, Toscana zwart dim to warm, Toscana wit dim to warm, Venezia I zwart, Venezia I wit, Venezia II zwart, Venezia II wit, Venezia III zwart en Venezia III wit. De Romeinse I, II en III staan hierbij voor het aantal spots. 

Bij het bespreken van moderne verlichting mogen we LED strips op maat niet overslaan. De zelfklevende stroken met led-lampjes zijn in feite overal aan te brengen. Onder keukenkastjes, in kinderkamers, langs / achter spiegelranden et cetera. Led-strips gelden als indirecte verlichting; ze hangen in de meeste gevallen ergens onder of achter. De strips die Ledonline.nl verkoopt zijn van A-kwaliteit. Er zitten modellen voor binnen- en buitengebruik tussen. Qua kleurtemperatuur zijn de opties:

– warm wit (2700 K – 3000 K);

– natuurlijk wit (4000 K);

– koud wit (6000 K).

Multi color led-stroken verkoopt Ledonline.nl ook:

– RGB (rood, groen en blauw);

– RGBW (rood, groen, blauw en een extra witte kleur);

– RGB+CCT (rood, groen, blauw met extra warm witte en extra koud witte leds).

Voor alle strips geldt dat ze energiezuinig zijn en jarenlang meegaan. In de praktijk knippen veel mensen led-stroken door met een schaar om ze precies passend te maken. Wij raden dit af. De leds zijn op de strook gesoldeerd en kunnen loslaten als erin geknipt wordt. Bij waterdichte strips met een siliconen laag kan de beschermende werking verloren gaan. Led-stroken op maat bestellen bij Ledonline.nl is een veel beter idee!

Heb je nog vragen over led-strips of led opbouwarmaturen? De klantenservice van Ledonline.nl is op werkdagen tussen 09.00 en 19.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 076-2003133. Als je een mail stuurt naar info@ledonline.nl krijg je dezelfde of de volgende dag antwoord.

https://ledonline.nl