Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

Een kasteel in Putten is een fraaie trouwlocatie

De Veluwe is een schitterende locatie om te trouwen. Er is daar heel veel natuurschoon waar u fraaie foto’s kunt laten maken. Willen jullie het in stijl vieren en op een kasteel trouwen? Dan is trouwlocatie Putten daar uitermate geschikt voor. U trouwt op een romantische locatie waar u vanaf het burgerlijk huwelijk tot en met de huwelijksnacht kunt verblijven. Het kasteel in Putten heeft meerdere ruime kamers waar u en uw gasten gebruik van kunnen maken na de bruiloft. Voor gasten die van ver komen, is het fijn om daar te overnachten de volgende dag rustig naar huis te gaan.
 

Binnen- of buiten trouwen bij trouwlocatie Putten

Bij het kasteel – de prachtige trouwlocatie in Putten – kunt u trouwen in één van de prachtige zalen die het rijk is. Er is een zaal die uitermate geschikt is voor het burgerlijk huwelijk. Hier kunt u 60 mensen ontvangen. Een andere zaal heeft een bijzondere ambiance. In deze zaal kunt u uitstekend terecht voor zowel het burgerlijk huwelijk als de kerkelijke inzegening. In deze zaal kunnen 130 mensen terecht.

Dit geldt ook als u uw huwelijk kerkelijk wil laten inzegenen. U kunt er bij trouwlocatie Putten met mooi weer eveneens voor kiezen om buiten te trouwen. Aan de achterkant van het kasteel is een prachtige authentieke trouwkoepel die uitermate geschikt is om elkaar onder een stralend zonnetje en een strakblauwe het ja-woord te geven.
  

Voordelen van één locatie voor de bruiloft

Van het geven van het ja-woord tot het feest na afloop is een heerlijke, maar vermoeiende dag. Het is dan fijn als u dit op dezelfde locatie kunt doen. U hoeft niet te reizen naar een andere plaats voor het maken van foto’s, het diner en het feest en ook de overnachting kan bij het kasteel. Het is zeker de moeite waard om contact op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden om de mooiste dag van uw leven bij het kasteel in Putten te vieren. Er is heel veel mogelijk en men is van harte bereid om met u mee te denken om er een heerlijke dag van te maken.