Acat Nederland
Image default
Woning en Tuin

Een berg buddy kan de ontwikkeling van een kind versterken

De Berg Buddy is een zeer geliefd buitenspeelgoed voor kinderen. De skelter is gemaakt voor kinderen van drie tot en met acht, waarmee heerlijk buiten gespeeld kan worden. 

De Berg Buddy voor veel plezier, door de bossen of op het schoolplein. De skelter zorgt niet alleen voor ontspanning, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van een kind. Het op de weg leren rijden, het besturen en het inschattingsvermogen van het kind worden goed geprikkeld. De Berg Buddy is de vriend van ieder kind. Met de stoere skelter kunnen de kleine ontdekkers de buitenlucht in!

De Berg Buddy stimuleert de ontwikkeling

Door het gebruik van skelters kunnen kinderen niet alleen de buurt en omgeving ontdekken, maar leren ze ook hun eigen motoriek verfijnen. Zo ontwikkelt het sturen bijvoorbeeld het inschattingsvermogen van het kind. En met trappen en remmen het reactievermogen. Het rijden van een skelter stimuleert dus bepaalde motorieken van een kind. Skelters zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn ze er ook voor bepaalde leeftijden. Het is dus goed kijken of de skelter bij de leeftijd van het kind past. De Berg Buddy skelters zijn er voor de leeftijden van drie tot en met acht. Kinderen kunnen eindeloos plezier beleven aan de skelters. Naast het oefenen van de motoriek, wordt er ook op sociaal gebied een ontwikkeling gestimuleerd. Het spelen met andere kinderen zorgt ervoor dat het kind veel sociale vaardigheden opdoet. Bijvoorbeeld het leren omgaan met emoties tijdens rollenspellen.

Veiligheid voorop

De Berg Buddy heeft een BFR systeem. Dit staat voor Brake, Freewheel en Reverse. Met de pedalen kun je remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Het fijne aan de stoere skelter is dat hij verstelbaar is! Dus ook wanneer het kind is gegroeid, kunnen er nog vele avonturen mee beleefd worden. Het stoeltje kan op verschillende standen gezet worden, zo kan de bestuurder altijd bij de trappers komen. Doordat de skelter vier wielen heeft, ligt hij altijd stevig op de weg. Zo kan je snel, veilig en makkelijk rond rijden. Door de schommelas die de skelter heeft, hoef je je ook geen zorgen te maken over hobbels in de weg. De voorste wielen kunnen namelijk iets heen en weer gaan om de klap van de hobbel op te vangen. Hierdoor blijf je veilig en stevig op de weg!

https://binnenenbuitenspeelgoed.nl/berg-skelters/