Acat Nederland
Image default
Auto’s en Motoren

Binnen afzienbare tijd je rijbewijs halen?

Rijlessen in Zoetermeer volgen maar geen zin in de lange wachttijd? Dan bent u hier op de perfecte plek. Wij zorgen ervoor dat je bijna direct met onze lessen kunt gaan beginnen. De lessen geven wij in en rondom Zoetermeer en als alles loopt zoals het hoort kunt u binnen een aantal weken al beginnen aan het examen. Ook krijg je van ons uiteraard een gratis proefles en zorgen we dat je een klik hebt met je instructeur. Heb je dat niet? Dan kun je gerust vragen of je eventueel een andere instructeur kunt krijgen. Als u de keuze neemt om na de proefles een lespakket te nemen bij ons, dan is de proefles volledig gratis. 

Waarom kiezen voor ons?

Wij hebben een lesmethode ontwikkeld waarbij rust en geduld volledig centraal staat. Als het allemaal net wat te snel gaat of je zou graag hebben dat de instructeur wat herhaald is dat totaal geen probleem. Last van dingen zoals faalangst? Geen probleem! Daar houden wij rekening mee, we zorgen dat de lessen dan aangepast worden. Wij hebben rij instructeurs die dit vak al jaren beoefenen en een veel hoger slagingspercentage hebben dan het gemiddelde. 

Wat past het best bij jou?

Uiteraard kijken wij samen met jou wat het beste bij je past, eventueel een andere rij instructeur? Geen probleem! Ook maken wij gebruik van verschillende pakketten, het is mogelijk om losse rijlessen te krijgen. Heb je je rijbewijs snel nodig? Dan is onze spoedcursus wat voor jou, je kunt binnen 2 weken je rijbewijs al hebben. Geen idee wat je precies nodig hebt? Boek dan onze proefles, dan kunnen we samen kijken wat het beste bij jou past. Dan krijg je van ons uiteraard een aanbod voor een scherpe prijs, ga je ermee akkoord? Dan zijn de proeflessen ook nog eens gratis! We hopen je snel weer te zien.