Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

Alle Rommel Opgeruimd is de juiste partner voor discrete woningontruiming

Bent u van plan om te verhuizen en zoekt u een betrouwbare partner die de boedel opruimen? Dan zit u bij Alle Rommel Opgeruimd goed! Zij kunnen u hulp of de totale zorg op zich nemen als het gaat om inboedel opruiming. Dit bedrijf heeft 20 jaar ervaring met woning ontruiming, daarom kunt u deze werkzaamheden met een gerust hart aan ze overlaten.

Zorgvuldig leegruimen van woning na overlijden

Naast verhuizing kunt u Alle Rommel Opgeruimd ook inschakelen voor het leeghalen van een woning na overlijden. Het overlijden van een naaste gaat vaak samen met veel verdriet. In deze zware periode zijn er ook de nodige zaken die afgehandeld moet worden. Een van deze zaken is het ontruimen van de woning. Hierin kan Alle Rommel Opgeruimd u van dienst zijn. Ze werken netjes en op zorgvuldige wijze. Van koopwoning tot huurflat. Woningen worden bezemschoon opgeleverd. Wat wil zeggen dat de vloerbedekking verwijderd en afgevoerd wordt, gordijnen en gordijnrails, zonwering en vitrage verwijderd en afgevoerd wordt. Ook kunnen ze gaatjes in muren en plafonds vullen.

Ook kunt u bij Alle Rommel Opgeruimd een oplevergarantie voor een huurwoning aanvragen. Wat u en uw familie veel zorgen kan schelen. Met deze garantie kunt u erop vertrouwen dat de Inspecteur van de Woningbouwvereniging deze oplevering helemaal goed zal keuren.

Hoe hoog de kosten zullen uitvallen is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte en de bereikbaarheid van de woning. Wanneer u telefonisch contact met ze opneemt, of door het invullen van het offerteformulier kunt u uw wensen opgeven. Met de opgegeven informatie kunnen de medewerkers van Alle Rommel Opgeruimd een inschatting maken van de prijs. Om de precieze prijs te kunnen vaststellen komen ze graag de woning bezichtigen. Dit is vrijblijvend. Gedurende deze bezichtiging kunnen ze meteen een vaste prijs geven.

Heeft u nog vragen over leegruimen van een woning of wilt u een gratis offerte? U kunt ze bereiken op: 0252 742 503. Ze zijn 7 dagen per week bereikbaar.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/