Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Wikkeldozen op maat

Bij wikkeldozen op maat zijn er verschillende Fefco modellen dit hieronder vallen maar de meest gebruikte zijn dan wel Fefco-409 wikkeldoos op maat, Fefco-404 en Fefco-412. Een Fefco-409 is eigenlijk niets meer dan een kartonnen plaat op maat met een aantal slits en rillijnen erin. Hierdoor is de doos ideaal voor het versturen van lange en brede maar niet zulke hoge producten. Neem hier als voorbeeld wandpanelen en tafelbladen. Deze producten moeten tijdens transport goed beschermd worden tegen stoten vooral op de hoeken. Als je bijvoorbeeld schilderijen wil versturen is een Fefco-404 doos op maat de beste oplossing dit is in tegenstelling tot de Fefco-409 een kartonnen doos die bestaat uit twee platen.

een binnenwikkel en een buitenwikkel die precies in elkaar passen. Hierdoor komt er een dubbele laag karton om alle vier de hoeken heen en beschermd dit goed tijdens transport. De Fefco-412 is een wikkeldoos die vergelijkbaar sluit als de Fefco-201 hiermee aangevend dat de kleppen aan de bovenkant elkaar in het midden ontmoeten.

https://www.123kartonnendozen.nl/webwinkel/nl/dozen-op-maat/vouwdozen-op-maat/wikkeldoos-doos-op-maat-fefco-409/a-1607-10000093