Acat Nederland
Image default
Groothandel

Wegwerpschorten voor het waarborgen van de hygiëne

Medewerkers van een ziekenhuis, van de thuiszorg, van een verzorgingstehuis, maar ook schoonheidsspecialisten, kappers en tatoeëerders, het zijn allemaal beroepen waarbij hygiëne een grote en belangrijke rol speelt in de werkzaamheden. Eén van de kwalitatieve producten om de hygiëne te waarborgen zijn wegwerpschorten. Deze zijn verkrijgbaar bij medische groothandel Van Manen Hygiëneproducten. Ze zijn te koop in verschillende varianten, met of zonder mouw, en bieden u een hoop gemak tijdens werkzaamheden waarbij hygiëne belangrijk is. Omdat de schorten gelijk weggegooid worden zijn deze uiterst hygiënisch en heeft u voor elke patiënt of elke klant een nieuw en schoon schort aan. De schorten zijn gemakkelijk in grootverpakkingen van 50 of 100 stuks bij deze specialistische medische groothandel te bestellen.

Ook voor andere hygiëneproducten is deze medische webshop uw partij

Naast wegwerpschorten zijn er natuurlijk nog genoeg andere producten die u helpen bij het hygiënisch uitvoeren van uw werkzaamheden. Denk aan wegwerphandschoenen, wegwerpwashandjes, desinfectiegel en mondkapjes. In de webshop van deze medische groothandel is het gelukkig allemaal te vinden. De specialisten van deze webshop zijn namelijk altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt van hygiëne op de werkvloer. Aangezien deze markt wel eens veranderd en nieuwe inzichten en ontwikkelingen teweegbrengt, is het assortiment in deze webshop ook altijd wisselend. Ze proberen daar de nieuwste innovatieve producten zo snel mogelijk toe te voegen aan het veelzijdige assortiment, zodat u er gelijk mee aan de slag kunt gaan.

Sla de benodigde producten in grootverpakkingen in via hun webshop

Heeft u nog bepaalde producten, zoals wegwerpschorten, nodig voor de instelling waarin u werkt? Neem eens een kijkje op shop-van-manen-hygieneproducten.com om het veelzijdige assortiment aan medische producten zelf te ontdekken. U slaat de benodigde producten bij deze medische groothandel eenvoudig in grootverpakkingen in. Dit is ideaal voor de voorraad, zodat u en uw collega’s niet zomaar zonder producten komen te zitten.