Acat Nederland
Image default
Muziek

Een djembé workshop is bij elke plezierige gelegenheid een goed idee

Wanneer je een liefhebber bent van Afrikaanse of Braziliaanse slaginstrumenten, is het een erg leuk idee om een workshop te volgen waarin je op deze instrumenten leert spelen. Ook wanneer je nog niet veel weet over deze instrumenten, is zo’n workshop een geweldig middel om nieuwe ritmische talenten te ontdekken. Een djembé workshop of workshop Braziliaanse percussie kun je volgen bij Dununba. Bij deze organisatie leer jij snel de vaardigheden van ritmische muziek maken, waar een djembé een uitermate geschikt instrument voor is. Heb je trouwens wel eens gehoord van een workshop bodypercussie? Hierbij leer je niet een instrument te bespelen, maar gebruik je je eigen lichaam om ritmes te maken. Kies voor een djembé of andere workshop bij Dununba en beleef een tijd vol plezier en humor!

Geschikt voor alle groepen, op iedere locatie in Nederland

Bij een djembé workshop maakt het niet uit hoe oud je bent; iedereen kan het instrument leren beheersen. Daarom is een workshop bij Dununba geschikt voor zowel schoolklassen als bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of familiedagen. Je bepaalt hier bovendien zelf de tijdsduur, het thema en de locatie van de djembé workshop of andere workshop naar jouw keuze. Wil je er een op school organiseren? Dan komen de leraren van Dununba graag langs met alle nodige materialen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor een bedrijfsdag op jouw kantoor. Het is hierbij wel belangrijk dat er genoeg ruimte beschikbaar is voor een djembé workshop in een grotere groep mensen. Er zijn diverse locaties in heel Nederland waar Dununba mee samenwerkt voor het geven van workshops.

Maak je djembé workshop compleet

Wanneer je voor een bepaalde locatie kiest, kun je hierbij ook een arrangement boeken. Zo combineer je een plezierige muzikale beleving met goed verzorgde catering. Bij Dununba heb je onder meer de keuze uit een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel met hapjes. Zo maak je de djembé workshop helemaal compleet met een culinaire en gezellige afsluiting.