Acat Nederland
Image default
Woningen

De magie van de plantenbak

Ontdek de veelzijdigheid van de plantenbak

Plantenbakken zijn niet zomaar bakken waarin je planten plaatst. Ze zijn veel meer dan dat. Ze zijn een essentieel onderdeel van je tuinontwerp, een manier om je persoonlijke stijl te laten zien en een middel om de natuur dichter bij huis te brengen. Of je nu een grote tuin hebt of een klein balkon, er is altijd wel een plek voor een plantenbak.

Bamboe plantenbak: een duurzaam accent in je tuin

Geef je tuin een duurzaam accent met onze BANDU: een plantenbak gemaakt van bamboe. Door de natuurlijke uitstraling van het bamboe komt deze in iedere tuin goed tot zijn recht. Bamboe elementen zie je steeds vaker terug, ook bij onze producten. Het materiaal is een uitstekend alternatief voor tropisch hardhout. Bamboe groeit namelijk sneller, zodat het ook eerder geoogst kan worden. Dit komt omdat de plant snel herstelt.

De CANNA polyester plantenbak: stijlvol en functioneel

De CANNA polyester plantenbak geeft tuinen een stijlvolle uitstraling. De polyester plantenbak is bedoeld voor buitengebruik, omdat deze niet standaard waterdicht is. Onze polyester plantenbak is gemaakt van hoogwaardig gewapend polyester. Dit zorgt voor een stevige plantenbak. Doordat het gewapend polyester in de hoeken van de plantenbak is doorgelegd, scheuren de hoeken niet uit.

Cortenstaal plantenbakken: krachtig en warm

De CARREZ cortenstaal plantenbak geeft tuinen een krachtige en warme uitstraling. Dit komt door de oranjebruine kleur van het materiaal, die zich vormt door een natuurlijke roestlaag. Een andere naam voor cortenstaal is weervast staal: weersomstandigheden hebben namelijk een positieve invloed op deze plantenbak. Cortenstaal is een metaallegering bestaande uit ijzer, waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Bij blootstelling aan de buitenlucht wordt het materiaal bedekt met een beschermende roestlaag. Deze natuurlijke roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Hierdoor heeft de plantenbak een lange levensduur.

Over Adezz

Adezz is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van tuinproducten. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid vanuit een sterke ondernemersmentaliteit, gericht op efficiëntie. Hierdoor zijn we in staat geweest om steeds weer te innoveren en nieuwe productcategorieën aan ons assortiment toe te voegen. Een van deze innovatieve producten zijn onze keerwanden. Deze bieden een praktische en esthetische oplossing voor het creëren van niveauverschillen in de tuin. Ons doel is om producten te creëren die een sfeer scheppen waarin mensen optimaal van hun tuin kunnen genieten. Of het nu gaat om onze plantenbakken, keerwanden of een van onze andere producten, we streven ernaar om altijd een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren.

 

https://www.acatnederland.nl/de-magie-van-de-plantenbak